Η Χριστουγεννιάτικη  γιορτή στο Παυκοχώρι Χαλκιδικής

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Παυκοχώρι Χαλκιδικής

Νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όσους παρευρέθησαν στη Χριστουγεννιάτικη μας γιορτή και ιδιαιτέρως σε όσους συνεισέφεραν οικονομικά και κατέστησαν δυνατό να πραγματοποιηθεί τόσο αυτή όσο και ο στολισμός σε όλο το χωριό μας. Προσπαθώντας να μην ξεχάσουμε κανέναν, ευχαριστούμε όλες τις υπέροχες κυρίες που επιμελήθηκαν τον μπουφέ μας.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Ποντίων για την συνεισφορά του σε εδέσματα και ροφήματα. Επίσης τον κ. Μπλεμπιτζογλου Κώστα που μας πρόσφερε τα εδέσματα που ζητήσαμε και το έκανε αφιλοκερδώς. Μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια που στάθηκαν στον μπουφέ μας και εξυπηρέτησαν τον κόσμο. Φυσικά δε θα μπορούσαμε ποτέ να ξεχάσουμε την Φιλαρμονική μας, την χορωδία όπως και τα Κδαπ μας για την πολύ σημαντική συμμετοχή τους. Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο που μας πρόσφερε τα γλυκίσματα και την Κεδυκ για την παροχή του ήχου.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Αναστασία Χαλκιά, Δήμαρχο Κασσάνδρας, τους αντιδημάρχους Κ. Μίζογλου, Κ. Στακινό, Κ. Παντζίκη, Κ. Μυτελούδη και τον πρόεδρο συμβουλίου Κ.Αλβανό που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην πρώτη μας εκδήλωση όπως και όλους τους δημοτικούς συμβούλους. Η προσέλευση όλων σας ήταν άκρως συγκινητική για εμάς και φυσικά μας δίνει δύναμη για την συνέχεια. Θα θέλαμε να σας πούμε ότι το χρηματικό ποσό που μαζεύτηκε δεν διατέθηκε όλο και σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τις σκέψεις μας σχετικά με το που θα χρησιμοποιηθεί, πάντα προς όφελος του τόπου. Ευχόμαστε να σας βλέπουμε πάντα δίπλα μας στην πορεία μας, ολοένα και περισσότερους.

Αν καταφέραμε 20 άνθρωποι μέσα σε λίγες ημέρες αυτή την διοργάνωση σκεφτείτε τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί. Ο εθελοντισμός αποφέρει πάντα καρπούς των οποίων τυχεροί αποδέκτες είμαστε εμείς οι ίδιοι. Για ένα πιο όμορφο Πευκοχώρι, για τα παιδιά μας, για μια όμορφη και ποιοτική ζωή. Όλοι μαζί μπορούμε! Ας γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε γύρω μας. Συνεχίζουμε...

Με Εκτήμηση 

Ομάδα Τοπικής Αυτόδιοίκησης Κίνηση Πολιτών Πευκοχωριου

Δείτε Ακόμα


Χαλκιδική: Οι ξενοδόχοι θα πληρώνουν το 50% του τεστ κορωνοϊού για τους τουρίστες

Χαλκιδική: Οι ξενοδόχοι θα πληρώνουν το 50% του τεστ κορωνοϊού για τους τουρίστες

Διαβάστε ...
Κλείνουν τα εστιατόρια για 7 μέρες - Σε lockdown καλεί σωματείο

Κλείνουν τα εστιατόρια για 7 μέρες - Σε lockdown καλεί σωματείο

Διαβάστε ...

Fashionfy by Moustas Lab